FOA Redesigned

Trine Munk Hartwig / Arkitektskolen Aarhus / Institut for arkitektur, Agile / 9. Semester / Efterår 2010

På dette semesterforløb arbejdede vi med at redesigne projekter fra Foreign Office Architects. Vores site var en grund i London City, hvor FOA har lavet et forslag til et stort kontorkompleks med busstation og undergrundsstop i gadeplan.
Vi startede i grupper med at kigge på FOA’s tilgang og tog udgangspunkt i to af deres projekter udfra et givent tema – min gruppe arbejdede med ankomster og indgange. Her opstod en formprototype vi skulle udvikle i vores videre arbejde med projektet.

Mit projekt er en bystruktur i flere niveauer, hvor jeg har taget udgangspunkt i vores arbejde med prototypen og kontekstens allerede eksisterende kvaliteter. Strukturen har flere forskellige ankomstzoner, hvor man har mulighed for at bevæge sig i niveau med byens trafik eller videre op i strukturen til pladsen hævet over gadeniveau.
Ideen var at skabe et område i byen der ikke kun var planlagt udfra trafikkens grid, men som adskiller sig fra byens normale bevægelsesmønster – en smutvej til byens fodgængere.Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s