Icopal Prisen 2011

Icopal Prisen 2009 blev vundet af Klaus Rasmussen, studerende ved Studieafdeling 7 på Kunstakademiets Arkitektskole. Projektet er et transitrum for udsatte unge. Rummet ligger i forbindelse med en kirke, og har et meget karakterisktisk tag, der med sin specielle konstruktion og vrangvredne hvælv lader naturligt lys trænge ind. Læs mere om projektet på www.karch.dk

Icopal Prisen er en tilbagevendende konkurrence, som hylder de største danske talenter indenfor byggeri og arkitektur. Formålet er at pleje og udvikle de talenter, der kan inspirere og udvikle fremtidens byggeri. Og det er ingen hemmelighed, at Icopal Prisen har særligt fokus på projekter, der formår at inddrage den 5. facade som en essentiel del af løsningen. Det ses også af de hidtidige vinderprojekter,  som alle formår at rykke ved folks opfattelse af, hvad et tag er og kan.

Icopal Prisen hylder talenter, der tør skabe unikke løsninger, som har fokus på byggeriets vigtigste dogmer:
• Det visionære
• Det banebrydende
• Det holdbare

Det primære mål er, at omskole de arkitektstuderendes opfattelse og inddragelse af taget i deres løsninger.  For vi mener, at fremtidens byggerier vil være bedst tjent med at tage afsæt i tagets formål og funktion.

Se mere på: www.icopal.dkSkriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s