Bogudgivelse: “INSTANT CITY@ ROSKILDE FESTIVAL”

I forbindelse med åbningen af udstilling “BUILD WHAT HERE” omkring konkurrencen for Roskildefestivals arkitektoniske vartegn 2011, vil der på fredag d. 6. Maj kl. 17-18 være bogudgivelse på bogen “INSTANT CITY@ ROSKILDE FESTIVAL” af Professor Hans Kiib og Professor Gitte Marling fra Arkitektur og Design.

Fra pressemeddelelsen:
“Bogen præsenterer festivalens koncepter og værdigrundlag. På baggrund af en række observationer præsenteres byens plan, rum og arkitektur. Analyserne suppleres med 12 fortællinger, hvori deltagerne selv beretter om deres hverdagsliv under festivalen, om de selviscenesatte fester, om festivalkulturen og om deres oplevelser af musikken og kunsten. De præsenterer deres territorier og de steder, som har en særlig betydning eller kvalitet for dem.

Bogens teoretiske afsnit har fokus rettet mod den midlertidige oplevelsesbys muligheder for at eksperimentere med et ’open minded’ og socialt inkluderende byliv båret af performativ arkitektur, latterkultur og grotesk realisme. I dens analyser gives en række eksempler, der rummer store potentialer for en videre udvikling og bearbejdning af den midlertidige by – eksempler, som kan være til inspiration for alle der arbejder med oplevelsesdesign, bybygning og arkitektur.”

Se hele pressemeddelelsen her: Pressemeddelelse – Instant City@ Roskilde FestivalSkriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s