Se Jan Gehl’s forelæsning på Arkitektskolen Aarhus

Nu kan alle jer der gik glip af Jan Gehl’s ret fantastiske forelæsning på Arkitektskolen Aarhus d. 26. maj, se den her på StudArk. Vi arbejder på fremover at lægge flere af de store forelæsninger, fra alle tre arkitektskoler, op på bloggen. Men det kan kun ske i det omfang at forelæseren giver sin tilladelse til at det må lægges på nettet. Dette vil vi selvfølgelig opfordre dem til fremover.

God fornøjelse!


7 kommentarer on “Se Jan Gehl’s forelæsning på Arkitektskolen Aarhus”

 1. Kasper Bejerholm siger:

  Sådan Lise. Virkelig godt initiativ, at få lagt de store forelæsninger op. Nu mangler vi så bare noget ordentligt optageudstyr og/eller dygtige folk til at betjene det, fordi kvaliteten er da helt i bund..

  • Ja, kvaliteten arbejder vi selvfølgelig også på at forbedre!! 😉 Men om ikke andet så kan lige præcis Jan Gehl’s forelæsning anbefales at ‘lytte til’ uden nødvendigvis at se illustrationerne. Rigtig god underholdning når man nu alligevel sidder dybt optaget af sit projekt.

 2. […] første forelæsning er Jan Gehl’s – CITIES FOR PEOPLE [104 min],  på Arkitektskolen Aarhus d. 26. maj, […]

 3. Rasmus Brønnum siger:

  Super fedt!

  Endnu et eksempel på at skoleledelser ikke altid selv ved hvordan man bringer vedvarende viden ud til de studerende, eller evner at drage nytte af deres viden skolerne på tværs. Skolernes alt for høje mure skal nedbrydes…og det er vist de studerende der skal lave de første hug.

  Man undrer sig kun over, at ingen andre har sat stolen for døren og forklaret de kreative institutioner, at de også har et “public service” ansvar overfor de studerende selv, men også en arkitektstand. En stand som, gennem Arkitektforeningen, allerede sponsorerer flere af de største forelæsninger.

  Held og lykke med de kommende film…og billedkvaliteten:-)

  Vh Rasmus Brønnum

 4. Mike Dugenio Hansen siger:

  Mega nice.

 5. Christian siger:

  Fra den sandsynligvis kommende arkitektstuderende:

  Helt formidabelt initiativ med at ligge forelæsningerne op. Har lyttet til denne forelæsning med storeinteresse, og har styrket mig i at arkitektstudiet må være det rigtige for mig.

  Endnu en gang tak for et godt initiativ, samt formidabel studark.dk hjemmeside.

 6. larshlarsh siger:

  Sejt! Hvordan gjorde i mht tilladelse? Var I bare oppe lidt inden og spørge, eller hvordan og hvorledes? Med lidt gode råd vil jeg i hvert fald gøre hvad jeg kan for at få næste store forelæsning fra Aalborg lagt op.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s