Afgangsudstilling i Aalborg, ad:mt

Som I kan se ude i kalenderen til højre, er der på nuværende tidspunkt afgangsudstilling på alle tre skoler. Jeg har været nede og se udstillingen på Utzon Center i Aalborg, hvor der er projekter fra alle tre overbygninger på Arkitektur & Design, AAU, nemlig Arkitektur, Urban Design og Industriel Design.

Det kom der også nogle billeder ud af, og dem samt kommentarer kan du se efter hoppet.

Først kommer man ind til de projekter der repræsenterer Urban Design, og som det ses på ovenstående billeder, var der bl.a. en der havde valgt at arbejde med området for Karolinelund, som er Aalborgs nu nedlagte tivoli.

Herefter går man igennem området for Arkitektur, som er det speciale med flest projekter udstillet.

Ovenstående er et forslag til et stadion, og pga symmetrien heri, er der valgt kun at fremstille en kvart model, og lade to spejle om at klare resten. Meget smart detalje, og interessant design, også selvom taget desværre var “kollapset”.

 

Meget nøgen model, men yderst stemningsfuld pga. lyset. Lækker detalje, og meget vigtig for helhedsindtrykket på netop dette projekt.

Efter Arkitektur kommer man ind til Industriel Design, som er i sit eget rum. Her er modellerne af meget imponerende kvalitet, og de fleste fremstår egentlig som et færdigt produkt. Bl.a. var der en sofasofa i 1:1 og et trådløst headset som ligeså godt kunne have stået på hylden i Elgiganten. Derudover var der nedenstående, som er en filtsko, designet af Helle Mølgaard i samarbejde med Glerups i Års. Hun har fået den første BIZ Award, med dertilhørende 10.000 kr. for hendes design, så tillykke med det! Læs mere om det her.

 

Udover ovenstående udpluk, var der et væld af interessante projekter, som ville fylde alt for meget at have med her. Derfor vil jeg varmt anbefale alle der har mulighed for det, at tage ned og se udstillingen, samt diskutere i kommentarfeltet hvilke detaljer og projekter I fandt mest interessante. God tur!Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s