KADK – Kom til Kulturnat

Så er det Kulturnat i København i år igen – førstkommende fredag. Det er mange arrangementer både på Kunstakademiets Arkitektskole og på Holmen forøvrig. Specielt kan stolesamlingen til skolen varmt anbefales.

Fra karch.dk

Fredag den 14. oktober afholdes den årlige Kulturnat i København. KADK slår portene på vid gab og inviterer indenfor til et bredt spektrum af aktiviteter og oplevelser for hele familien. Her er noget for enhver smag: tegnekonkurrencer, kreativ byggeplads, designikoner, portrætfotos, stolesamling, udstillinger og meget mere.

Når sulten melder sig, kan man få en gang chili eller en sandwich i cafeen, som holder åbent hele aftenen.

I anledning af Kulturnatten sejler CanalTours i fast rutefart ud til Holmen fra bl.a. Nyhavn og Det Kongelige Bibliotek. Det er gratis at tage kanalbådene, ligesom der er fri adgang til alle aktiviteter når først man har købt kulturpas.

Kl. 17-20:  Tegnekonkurrence for børn
Tegn din yndlingsstol fra vores stolesamling. Kl. 18, 19 og 20 er der præmier til den flotteste tegning.

Kl. 17-23: Monte Rosa og Where the Water Flows
Besøg de aktuelle udstillinger i Udstillingen og Galleriet

Kl. 17-23: Dit portræt – med en blender
Bliv fotograferet med industrielle designikoner i fotolaboratoriet

Kl. 17-23: Sidste nye skrig
Studerende fra Beklædningsdesign udstiller deres projekter

Kl. 17-23: Visuel kommunikation
Studerende fra Visuel Kommunikation viser deres arbejder frem. Kom og få en snak med dem om art direction, identitetsdesign og branding.

Kl. 17-23: Stolesamlingen
Besøg den unikke samling af smukke, klassiske, sjove, aparte og anderledes stole fra de sidste 250 år. Samlingen er normalt ikke åben for offentligheden.

Kl. 17-23: Greetings from Paris, Rome, Barcelona…
Har du besøgt Operahuset i Sydney eller Guggenheim-museet i Bilbao? Hvis ikke, så har du chancen nu… næsten da. Vores dygtige Photoshop-troldmænd fotograferer dig og bruger computeren til at placere dig på berømte arkitektoniske locations. Resultatet bliver et fint postkort, som du får med dig hjem.

Kl. 17-23: Byggeplads for store og små
Besøg vores kreative byggeplads, hvor du kan være med til at bygge en modelby. Skal der være skoler, slikbutikker, legepladser eller højhuse? Du bestemmer!

Kl. 17-23: Tegn dit drømmehus i SketchUp
Går du men en arkitektspire i maven? Tegn drømmehuset i 3D-programmet SketchUp. Spansk villa, hundehus eller vandtårn? Instruktører vil guide dig undervejs og forklare dig om programmets mange muligheder.

Kl. 17-23: Se en studerende over skulderen!
Studerende fra Arkitektskolen, Designskolen og Konservatorskolen arbejder med deres projekter. Se dem over skulderen, få svar på dine spørgsmål og hør om, hvordan det er at være studerende på en kreativ uddannelse.

Kl. 20-23: Tegning efter levende model
Vi tegner efter levende, påklædt, model, stafferet med forskellige designobjekter. Kom og find ud af, om du er en ny Picasso.Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s