CREATIVE INDUSTRIES, en undersøgelse af det kreative potentiale i Aarhus, AAA


CREATIVE AARHUS

I efteråret 2011 arbejder samtlige studerende på Arkitektskolen Aarhus (bortset fra studio Biennale) med AARHUS BY som semestertema. På Studio Design har de valgt at fokusere på ‘Kreativ i Aarhus’ ud fra optikken:

Aarhus har landets højeste koncentration af udøvende inden for arkitektur og design. Denne position er af afgørende betydning for byens øvrige erhvervsudvikling, fordi kreativitet og innovation i dag er helt uvurderlige konkurrenceparametre, både når det drejer sig om at udvikle eksisterende virksomheder, tiltrække nye og sikre erhvervslivet succes uden for landets grænser.

I vores publikation ønsker vi at undersøge spændingsfeltet i de kreative miljøer i Aarhus – fra spirende vækstlag til store internationale forretningssucceser. Undersøgelsen giver et indblik i Aarhus’ potentiale og de kreatives egen tilgang til, hvordan Aarhus kan blive en bedre og mere kreativ by.
Vi har derfor sat fokus på, hvordan byen ikke blot fastholder, men udvikler sin position som kreativt kraftcenter. Hvordan udnytter vi bedst byens enorme kreative ressourcer? Hvilke initiativer skal der til – og hvor skal de komme fra? Hvilke unikke muligheder rummer Aarhus i sammenligning med andre store danske og internationale byer, og hvordan får vi Aarhus sat på verdenskortet som levende, sprudlende og innovativ by for turister, borgere og virksomheder?

Download publikationen her og læs mere.Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s