Stelton meets Corian, Skandinavisk designkonkurrence

Stelton meets Corian®

Stelton og DuPont™ Corian® inviterer skandinaviske designstuderende til at fortolke det ikoniske Stelton brand i det eksklusive kompositmateriale DuPont™ Corian®. Vinderne får deres design udstillet på Møbelmessen i Stockholm 2012.
“Stelton meets DuPont™ Corian®” er navnet på en designkonkurrence organiseret af DuPont Building Innovations og Stelton i Danmark, Norge og Sverige. Konkurrencen fokuserer på udvikling af designløsninger, der formidler essensen af Steltons designfilosofi gennem DuPont™ Corian® materialets tekniske og æstetiske kvaliteter.
Konkurrencen er åben for studerende fra arkitekt- og designskoler i Danmark, Norge og Sverige. Projekter skal indsendes senest den 1. december 2011.

Konkurrencedeltagerne vælger selv, om deres bidrag skal være et møbel, interiørobjekt eller et design til udendørsbrug. Stelton og DuPont ser frem til at blive udfordret og opfordrer deltagerne til at give fantasien frit løb.

Der bliver kåret en vinder i hvert land og desuden gives op til fire hædersomtaler pr. land. De tre vindende designs vil blive produceret i DuPont™ Corian® og udstillet på Stockholms Møbelmesse den 7.-11. februar 2012. Bidragene skal hovedsageligt være fremstillet af DuPont™ Corian® Se yderligere information om konkurrencen i dette dokument og på www.stelton-meets-corian.com.



Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s