Opmålingsrejse Ilha de Mozambique OBS! KORT FRIST!

Arkitektskolen i København, ved DHS arrangerer i samarbejde med afd. for Kulturarv, Transformation og Restaurering, en opmålingsrejse til Ilha de de Mozambique i februar 2012. Turen arrangeres uafhænig af skolens afdelinger, og er åben for alle kandidatstuderende hvor der lægges op til at den enkelte studerende treffer en aftale med sin afdeling om deltagelse, eller tilknytter sig KTR der kommer til at arbejde med det indsamlede materiale i det efterfølgende semester.
I samarbejde med restaureringskontoret på øen ledet af dansk arkitekt identificer de studerende sites for en arkitektonisk intervention som hhv. en a) transformation; b) en addition eller C) en by fortætning. Det er intentionen at eventuelle opmålinger og projekter senere kan indgå i en real life situation og anvendt af restaureringskontoret på øen.
Den samlede pris for vaccinationer, rejseforsikring, flybillitter og ophold er estimeret til 12.000 kroner, hvor der fra tidligere år er erfaringer om at studerende ved rejser til Afrika har fået legater og derfor fået dækket en væsentlig del af deres udgifter. Legater som Oticon, Dreyers og Kalmar har tidligere ydet økonomisk støtte, men der er mange andre legater som har ydet økonomisk støtte til lignende rejser.
Der har været afholdt to informationsmøder, hvoraf det sidste afholdes i morgen, fredag den 25. november klokken 10, på Jørgen Eskemoses kontor i stuen opgang C. Pt er der 7 studerende (fra forskellige afdelinger) tilmeldt til turen, hvor der skal være mindst 10 for at turen skal blive gennemført.

Hvis dette lyder interessant, kom til et uforpligtende informationsmøde fredag klokken 10!
For suppelerende information kontakt Dominique på dhaude@gmail.com eller 20979923.Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s