Julekalenderen 1. december

Kære alle

Vi vil gerne gøre December måned lidt hyggelig her på StudArk og har derfor lavet en fotojulekalender til jer. Hver dag op til den 24. December vil vi vise jer billeder fra studiemiljøet på de tre skoler i henholdsvis Aalborg, København og Aarhus.
For at gøre det lidt ekstra spændende, kan man i denne julekalender være med i en konkurrence om en lækker arkitekturfaglig bog, specielt udvalgt af redaktionen. For at deltage i konkurrencen skal du (blot) gætte hvilken arkitekt der har forklædt sig som nisse når disse engang imellem kravler frem i et billede. Skriv dit svar i kommentarfeltet, og det første rigtige svar er så med i konkurrencen. Den der gætter flest rigtige arki-nisser i December vinder konkurrencen.

Vi håber I vil være med – rigtig god fornøjelse og glædelig 1. December.

De første fotos i julekalenderen er fra Arkitektskolen Aarhus som ligger spredt på tværs af den meget tunge indfaldsvej Randersvej. Dagligt bevæger studerende og lærere sig over denne vej for at komme fra tegnesale og kontorer til skolens andre faciliteter som f.eks. kantinen, biblioteket, auditoriet mm. Det er en rute (barriere) som man vænner sig meget hurtigt til, men som bestemt også sætter risikoen op for at blive kørt ned i de 5 år man nu er på studiet. Det er ofte diskuteret om skolen skulle flyttes et andet sted hen, hvilket synes at være rigtig svært da den nuværende centrale adresse med latinerkvarteret som nabo, som er mere eller mindre perfekt for de studerende, er nærmest umulig at finde et alternativ til. Man kan dog undre sig over at ‘der ikke var plads’ til at flytte skolen ned på havnen som en del af den igangværende udvikling der foregår lige nu. Det virker ret oplagt at man havde tænkt arkitektskolens kreative miljø – og andre uddannelser – som en del af det liv der skal udfolde sig på de store havnearealer i fremtiden.Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s