Julekalenderen 8. december

Kunstakademiets kantine er på mange måder et midtpunkt for de studerende og det største sociale mødested – eller “som smørklatten midt i risengrøden” som det står på skolens hjemmeside.

Det er her vi spiser. Det er her vi møder studerende fra andre afdelinger. Det er her vi holder det årlige julemarked, den årlige introfest for de førsteårs studerende, og det er her vi holder fredagsbar.

Den ser stor ud og den ser tom ud, men ved frokost tider er her meget travelt. De røde bænke er med tiden blevet et varetegn og er sammen med bordene designet af  Anders Brinx.

Kantinen er lige for tiden drevet af firmaet Simply Cooking, men indenfor de sidste par år har der været mange der har forsøgt sig.  Maden der serveres er et daglig samtale emne blandt de studerende, og består i hovedsag af en salatbar og en daglig ret. Billederne er fra igår, onsdag, og viser Skiver af sprængt oksebryst serveret med kartofler og estragon sauce”, samt medisterpølser og et udvalg fra salatbaren.

 

Simply Cooking skriver selv om kantinen på deres hjemmesider:

“Simply Cookings nyeste kantine. Smukke omgivelser, tæt på Operaen og i et kreativt minefelt. En rigtig inspirationskantine med masser af muligheder. De fantastiske lokaler med udsmykninger og udstillinger gør kantinen til et spændende sted for vores mange gæster. Retterne serveres af kokke bag disken, der bruger krævende teknikker og prøver at revolutionere kantinemaden med røgpistol, skum og gele. En oplevelse!”

Jeg bliver simpelthen nødt til at spørge efter den der røgpistol – den har jeg til nu gået glip af!

Vi ses i kantinen til frokost!


One Comment on “Julekalenderen 8. december”

  1. Medisterpølse: YES!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s