Julekalenderen 21. december

Presset af projektarbejdet i sidste fase, har undertegnede snydt lidt med dagens kategori – Udsigter. Dagens udsigter repræsenterer ikke alle a&d’s hyggekroge – istedet er der udvalgt nogle enkelte ud af bunken – samtidigt er billederne taget over to dage, d. 20 og 21. I skal dog ikke snydes for resten, som vi løfter sløret for i den nærmeste fremtid. Uden alt for mange dikkedarer og fine ord, vil jeg lade billederne tale for sig selv.

Jeg kom Lars i forkøbet med en udsigt over et udsnit limfjorden, fra Utzon Centerets auditorium.

Vender vi os 180 grader, får vi et smugkig ned i Utzon’s centrale gårdrum, som er omgivet af hans værker, udstillings- og arbejdslokaler. Lige midt i stjæler Marco Evaristtis juletræ billedet. Ud over træets kubistsike udformning(som muligvis er inspireret af Jørn Utzon’s additive princip?) skal det tilmed siges at det er belyst af ambiance-pulserende RGB-projektorer.

Lidt længere sydpå, fås der fra Nytorv’s lokaler et indblik i juletidens sidste og mest afgørende dage, hvor gaveindkøbene står øverst på listen.

Placeret midt i en af Aalborgs mest befærdede shopping-gader, byder udsigten fra bispensgade’s første sal altid på en masse aktivitet og liv.

Lige ude foran mit vindue transformeres gammeltorv til en ægte gøglerjulekarnevals-stemning. Ud over de mange små hytte-typologier, hvor man kan købe alt fra pandekager til dejlige julebamser – er den dejlige julemusik fra pladsens fine karrusel bestemt også en fornøjelighed 😮

 

Det var alt for denne gang – følg med de sidste par dage, hvor vi bl.a. går på rov i de mere ‘administrative’ hyggekroge rundt omkring på studierne.

God jul!

 Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s