Ekskursion til KBH, A&D

En af bloggerens personlige favoritter, Tietgenkollegiet, blev selvfølgelig besøgt.

For første gang i A&D’s historie (så vidt jeg ved), blev der i efteråret 2011, på 3. semester ARK/URB, arrangeret en studietur til den eneste millionby i verden hvor de primært taler dansk, nemlig København. I programmet for turen stod der:

“Som optakt til semestrets hovedprojekt – og som en hands-on indføring i specialets arkitektur og urban design faglighed – tager vi i dagene fra søndag den 30. oktober til onsdag den 2. november på ekskursion til København og Malmø. Ekskursionen vil have fokus på nye boliger og boligbebyggelser, men også præsenterer nogle af det mest markante arkitektur og urban design, der er bygget i København i de senere år.

Se flere billeder fra turen efter hoppet.

Programmet bød bl.a. på en kanalrundfart med arkitektguide, besøg på Kunstakademiets Arkitektskole, bus- og gåture til en masse must-see arkitektur, og til sidst en tur til Malmø og Jakriborg. Her er et uddrag af billeder fra turen (tilføj endelig flere billeder, eller links her til, i kommentarfeltet, hvis du selv var med på turen!):

Alle fotos af Lars Henriksen


2 kommentarer on “Ekskursion til KBH, A&D”

  1. Casper siger:

    Det er virkelig nogle fede billeder, har nyt hele slideshowet igennem! Man kan da ikke være andet end imponeret at så flot arkitekttur.

    • larshlarsh siger:

      Mange tak Casper! Og enig, der er masser af imponerende og inspirerende arkitektur i Danmark, man behøver bestemt ikke rejse ud af landet for at opleve det!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s