INNOSITE søger de studerendes ideer

Opret dig på INNOSITE
Dansk Arkitektur Center har for nyligt lanceret Innosite – en åben innovationsplatform, som knytter aktører med behov for innovation sammen med dem, der har de gode idéer.
Her kan virksomheder og organisationer inddrage ekstern viden i deres udviklingsprocesser og gennem konkurrencer skabe videndeling og innovative løsninger i et samarbejde mellem mange forskellige aktører. Den første konkurrence BETTER LIVING er allerede udskrevet og slutter her den 22. Januar 2012. De bedste forslag præmieres med i alt 90.000 kr. (førstepræmien er på 25.000 kr.) og udstilles i DAC til marts.
Den næste konkurrence, som starter 17. Januar 2012, er BUILD WHAT HERE som Roskilde Festival og Dansk Arkitektur Center udskriver (ligesom sidste år). Her inviteres man til at designe et arkitekturprojekt til sommerens festival.
For de dygtige og kreative arkitektstuderende skulle der være gode chancer for at vinde konkurrencer på Innosite, hvis man altså kommer med det bedste forslag. Derfor opfordrer vi de studerende til at oprette sig som medlemmer og dele forslag og ideer.


One Comment on “INNOSITE søger de studerendes ideer”

  1. […] Konkurrencen kører på DACs nye innovationsplatform Innosite, som tidligere er blevet præsenteret her. Indtil videre mangler de fleste bud noget billedemateriale, hvilket burde give os […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s