KADK: Forelæsning m. Lene Tranberg – i dag! (13/3) kl. 17.00, aud. 2

Lene Tranberg fra den danske tegnestue Lundgaard & Tranberg Arkitekter forelæser i dag i forbindelse med forelæsningsrækken ‘7 Professorer’. (Læs mere efter springet—)

Fra KARCH:

I 2011 har Kunstakademiets Arkitektskole ansat to professorer med særlige fagområder og udnævnt fem adjungerede professorer. De 7 holder på skift en forelæsning og adjungeret professor Lene Tranberg er den næste i rækken.

Lene Tranberg blev i 2011 tildelt ærestitlen adjungeret professor ved Kunstakademiets Arkitektskole og holder i den anledning en festforelæsning.

Hun tog afgang på KA i 1984 og dannede allerede i 1983 tegnestue sammen med nu afdøde Boje Lundgaard. Lundgaard & Tranberg er bl.a. kendt for Tietgenkollegiet, Skuespilhuset og SEB Bank.

I motiveringen lød det bl.a.: ‘Lene Tranberg anses for at være en af Danmarks fremmeste og mest nyskabende arkitektpersonligheder. [Hun har] … udviklet en særlig kontekstuel sensibilitet og raffineret materialefornemmelse som fornemt kommer til udtryk i hendes/tegnestuens arbejder. Lene Tranberg er en stor arkitektfaglig kapacitet, hvis faglighed spænder på tværs af flere skalatrin og problemområder.’Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s