Sommerworkshop

SOMMERWORKSHOP – Byliv i Ørestad C

Hvad skal der til for at binde et område bedre sammen? Hvordan skaber vi rum til ophold? Og hvordan undgår man turbulens?

Byd ind med egne idéer og bliv inspireret af andres, når en bred kreds af aktører 5.-9. juni inviterer til idégenererende workshop for området Ørestad City.

På workshoppen sætter vi fokus på udfordringer og potentialer for området Ørestad City og udvikler idéer, der på sigt skal skabe levende og inspirerende byrum i området.
Der arbejdes i tværfaglige teams ‘on location’, hvor idéudviklingen sker i en dialog med brugerne af området. Hver dag har sit fokusområde:

Onsdag 06.06: De store linjer – akser og stier
Torsdag 07.06: Vinden
Fredag 08.06: Den menneskelige skala og sanseindtryk
Lørdag 09.06: Pladsen – Kay Fiskers Plads

For at kick starte idéudviklingen, er programmet spækket med oplægsholdere, der ved hvad de taler om. Bliv klogere på Hausenbergs byudviklingsprocesser, hør hvad stadsarkitekt Tina Saaby gør sig af tanker om det gode byliv, og få et forfriskende boost når Art Rebels kigger forbi.

Programmet udvides løbende, så hold dig opdateret på facebook!

Workshoppens grand finale er en præsentation for et panel, med repræsentanter fra tegnestuer, erhvervslivet og Christiansborg. Herefter giver poster sessions mulighed for at videreformidle idéerne til et bredere publikum. Hele showet rundes af med lounge og sød musik.

Vær med, arbejd med Ørestad City som case, bliv klogere på brugerinddragende processer og skab dig et netværk i planlægningsmiljøet.

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig af hensyn til planlægningen. Hvis du er studerende, bedes du angive ved hvilken skole. Er der enkelte dage du ikke kan deltage, bedes du også melde ud.

Tilmeld dig ved at sende en mail til Julia på AH7X@okf.kk.dk

Workshoppen afholdes som et samarbejde mellem: Amager Vest Lokaludvalg, By & Havn, Field’s, Metroselskabet, KLP Ejendomme, Foreningen Ørestad Kultur, Grundejerforeningen Ørestad City, Ørestad Bibliotek samt Ørestad Avis.

Se mere info på http://www.avlu.dk/


2 kommentarer on “Sommerworkshop”

  1. Hvor melder man sig til workshoppen?


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s