KADK – UDSTILLING FORLÆNGET TIL 19.6.

FROM BOW-WOW TO OUR HOUSE

 

Diverse arkitekturmodeller fra studieprojekter og workshops 2011-12

 

 

 

 

I en tid hvor vi allesammen løber rundt med håret i postkassen, kunne et godt afbræk være at kigge forbi Udstillingen. Bow Wow har været forbi Afdeling 5 over to workshops, hvor resultatet samt afdelingens modeller fra 2011-2012 udstilles. Udstillingen er forlænget til den 19.6.2012.

Fra KA-net:

I (ud)tænkningen af og om arkitektoniske rum(ligheder) er modeller noget ganske ligetil og konkret. I en verden præget af virtualiteter, åbner den konkrete, nedskalerede fysiske form for ganske anderledes, sanselige betragtningsvinkler. Ved sin enkle særprægede væren, formidler hver enkelt model betydelige arkitektoniske ind- og udtryk, til igangsættelsen af fortløbende videreudforskninger.

Modellerne udspringer af studieafdelingens mange studieopgaver i løbet af studieåret 2011 -12, fordelt på alle studietrin – samt resultater af to workshops for kandidatstuderende med den kendte japanske tegnestue Atelier BOW-WOW, ved arkitekterne Yoshiharu Tsukamoto og Momoyo Kaijima.
Gennem den ganske enkle, skitseprægede og uprætentiøse udlægning af værkerne, åbnes der op for mere sanselige, undrende (for)tolkninger. Modellerne er (ind)samlet og udlagt som et mindre (n)utidigt raritetskabinet, som formidlende indslag i den løbende arkitekturdebat.

 

Studieafdeling 5


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s