Introducerer: DAFF

Image

DAFF står for “De Arkitektstuderendes Filmforening”. DAFF er bestemt ikke en ny forening, men vi er nye her på StudArk, og vil gerne sige rigtig pænt godmorgen, goddag og godaften til jer allesammen!

DAFF er tilknyttet Arkitektskolen Aarhus, og styres af en lille gruppe studerende. Intentionen med foreningen er at vise film, der er inspirerende og relevante – både i forhold til arkitektur, studiet og verden omkring os. Vi vil være med på kanten af både arkitektur og film; uden at glemme de gamle klassikkere.  Vi vil være en – ofte – meget tiltrængt pause fra tegnesalene. Et sted, man kan mødes – hver tirsdag -, drikke en kold øl og læne sig tilbage i hinandens og filmens gode selskab.

DAFF har spændt vidt i løbet af det sidste år. Vi har inviteret Aarhus indenfor til kortfilmsfestivaler i samarbejde med Future Shorts, vi har vist film lavet af studerende, vi har vist dokumentarfilm om byer og om mennesker og vist spillefilm fra hele verden i alle tænkelige genrer.

Vores næste begivenhed, på tirsdag d. 11/12, er en visning af Per Dreyers kontroversielle og prisvindende Fritzl-film, “FAR”. DAFF er en af de få platforme, hvor filmen bliver vist – og det er vi meget stolte af. Instruktøren besøger os samme dag, og indleder filmen med et oplæg. I er hermed allesammen inviteret!

Vi er at finde på Facebook, hvor vi hver uge opdaterer med nye film og nye begivenheder. Vi glæder os til at se jer!

Kys, DAFFSkriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s