Pavillon MAA 1:1 i Kongens Have

pavillion_web_field_480-246
Fra Arkitektforeningens hjemmeside:

Åben projektkonkurrence
Afleveringsfrist: 2. april 2013

Arkitektforeningen udskriver i samarbejde med lokalafdelingen i København en åben projektkonkurrence om en midlertidig pavillon i træ til opstilling i Kongens Have i København.

Ambitionen er, at pavillonen skal sætte fokus på alternative løsninger i byggeriet, ikke mindst midlertidigt byggeri, og pavillonen skal demonstrere arkitekters evne til at formgive en mindre konstruktion efter et enkelt opdrag.

En æstetisk oplevelse
Pavillonen skal være offentlig tilgængelig, i høj arkitektonisk kvalitet og gerne hylde det innovative ved for eksempel at pege på alternative konstruktionsløsninger. Den skal være en æstetisk oplevelse og måske – måske ikke – indeholde en funktion.

Åben konkurrence
Alle kan deltage i konkurrencen, også studerende, men mindst én på hvert hold skal være arkitekt MAA eller stud. arch. MAA. Pavillonen skal opstilles i Kongens Have i midten af september 2013 og skal stå en måned.

Den samlede præmiesum er på DKK 75.000.

Læs mere i konkurrenceprogrammet, som kan downloades i menuen til højre

Pavillon MAA 1:1 støttes af Margot og Thorvald Dreyers Fond, Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond af 1968, Statens Kunstfonds Arkitekturudvalg, Moelven Danmark A/S, Københavns Tekniske Skole og Akademisk Arkitektforening.


One Comment on “Pavillon MAA 1:1 i Kongens Have”

  1. Kanalrundfart siger:

    Kongens Have er et rigtig dejligt sted at komme I København. Jeg var på besøg i København i sommerferien. Hvis I har lyst til at se hvordan Kongens Have ser ud på en smuk sommerdag, kan I tage et kik på: http://www.youtube.com/watch?v=2BW9A3FdbIY


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s