Divisionsklub og Foreningstårn på DSB-grunden ved Bispebjerg Station

side001HjemmesideKontext

Nørrebro United manglede i 2012 et tilholdssted efter, at Metrobyggeriet havde opløst deres bastion i Nørrebroparken og tvunget dem til boldbaner over hele byen. En klub med stor betydning for unge på Nørrebro og en klub, som skal opretholdes. DSB-grunden mellem Mjølnerparken og Bispebjerg Station stod ubrugt hen.

Med udgangspunkt i bagsiden af den byudvikling omkring indfaldsveje, trafikale knudepunkter og stationer, undersøges elasticiteten omkring disse i forbindelse med Bispebjerg Station. Her vil bymæssigheden og S-togets impuls afspejles i moduleringen af grunden og fremkalde indsættelserne.

side002HjemmesideKontextside003HjemmesideKontext

Anlægget. Højhuset. Stadion.

Hver især størrelser, der reflekterer over skala og dimensionering i forhold til konteksten. Relationen mellem størrelserne giver en læsning af og en forhandling over området. Skalasætningen og intensiveringen for hver af størrelserne, griber således ind i hinanden i en udveksling. En udveksling, der rent visuelt binder området sammen: Over det urbane landskabs horisontalitet mod byens punkt.

side008hjemmesideForeningstaarn side007hjemmesideForeningstaarn side006hjemmesideStadion side005hjemmesideStadion   side004hjemmesideStadion

7. semester 2012
Jakob FranijeurSkriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s