Offentliggørelse af Pavillon 1:1 i dag + ØL&SMØRREBRØD!

182793_10151611606642279_2146704549_n

Der vil være forfriskende forårssæson øl fra Nørrebro Bryghus og en lækker godbid fra Hallernes Smørrebrød til lækker loungemusik.

Find eventet på facebook her!

Derudover kan Udstillingen af alle 84 Pavilloner opleves. Så kom og lad jer inspirere og betage i godt selskab med vinderne, konkurrencedeltagerne, dommerkomiteen, konkurrencens samarbejdspartnere og sponsorer, arkitektur og byrums interesserede gæster og ikke mindst konkurrencens arrangører: Arkitekternes Hus og Lokalafdelingen København – som glæder sig til at byde Jer velkommen til en hyggelig eftermiddag. Akademisk Arkitektforening indbød ultimo januar 2013 i samarbejde med lokalafdelingen i København til konkurrencen om udformningen af en midlertidig pavillon.

Pavillonen skal opføres i nordisk træ og skal, i perioden fra 13. september til 13. oktober 2013, opstilles i Kongens Have i København som et vidnesbyrd om nogle af arkitektfagets aktuelle kundskaber og muligheder.

Dommerkomiteen kom på et stort og meget vanskeligt arbejde for at vælge blandt de 84 iderige, visionære og smukke forslag, som var blevet indleveret ved fristens udløb den 2. april 2013. De fineste små – og store – modeller har fyldt Arkitekternes Hus i bedømmelsesperioden og har demonstreret arkitekters lyst og evne til at udfordre og forny begrebet pavillon.

Kravene til besvarelserne gik blandt andet på, at pavillonen skulle være tilgængelig, offentlig, innovativ, demonterbar og udfordrende i sit formsprog. Samtidig vil der være en begrænset økonomi til realiseringen.

Dommerkomiteen har præmieret fire forslag og hædret andre 11 forslag. Vinderforslaget skal nu viderebearbejdes og realiseres i samarbejde med Københavns Tekniske Skole og Moelven A/S, inden der kan inviteres til åbning af pavillonen den 13. september 2013 i Kongens Have.

Håber vi ses,
Forårshilsner fra Lokalledelsen KøbenhavnSkriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s