Udstilling: Flores & Prats – Meeting at the Building

Flores_topbanner

OMG! DER ER KAGE TIL FERNISERINGEN på fredag klokken 15 i Udstillingen.

Hvor er det sociale byggeri på vej hen? Hvordan kan man bygge fællesskaber, som vi både har lyst til at bo og mødes i? Den spanske tegnestue Flores & Prats og Kunstakademiets Arkitektskole inviterer til debat om meningsfuld social boligudvikling og arkitektur.

Udstillingen er produceret til den store udstillingshal i Meldals Smedie på Holmen. Den består ud over studiearbejder, dokumentarfilm og videointerviews med beboere også af en delvis 1:1 opsætning af Flores & Prats’ sociale boligbyggeri Building 111 i Barcelona – et social boligbyggeri med 111 boliger, som de studerende fra arkitektskolen har taget under kærlig lup.

Publikum inviteres her ind i et lille stykke Barcelona, ind i modellerne og ind i de processer, som påvirker boligarkitekturen og livet i bygningerne. Målet er at indlede en debat om arkitekturens rolle i velfærdssamfundet og vise, at den sociale bolig har et fremadrettet velfærdspotentiale, hvor grøn sund og kreativ vækst samt livskvalitet kan styrkes i både udsatte og ikke-udsatte byområder, så byen hænger sammen – både fysisk og socialt.

Udstillingen er støttet af Institut Ramon Llull og den Spanske Ambassade i København.

Der er udstillingsåbning fredag den 6. september 2013 kl. 15.00. Kom og smag en helt særlig arkitekturkage, der giver dig lyst til at spise den sociale bolig.Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s