NB afgængere: Saint-Gobain Habitat Award 2014

saintgobain

Saint-Gobain Habitat Award uddeles i 2014, for anden gang nogensinde, til afgangsprojekter fra de sidste to år (dette forår inkl.), “som giver innovative svar på det moderne menneskes behov for et komfortabelt og bæredygtigt Habitat, hvor social udvikling og et bæredygtigt samfund stimuleres.” Citat fra konkurrencens hjemmeside, hvor man kan læse meget mere om prisen og hvordan man deltager. Knæk og bræk.

Konkurrencen beskrives kort således:

En af verdens førende producenter af byggematerialer, Saint-Gobain, har indstiftet en pris, der skal støtte talentudviklingen i dansk arkitektur: Saint Gobain Habitat Award. Prisen uddeles hvert andet år. Første gang var i 2012.

Den samlede præmiesum er på 75.000 kroner
(1. præmie 50.000, 2. præmie 20.000 og 3. præmie 5.000 kroner).

Studerende fra Kunstakademiets Arkitektskole og Arkitektskolen Aarhus kan deltage med deres afgangsprojekt. Projektet skal demonstrere innovative og bæredygtige svar på det moderne Habitat. Habitat-begrebet dækker over steder hvor vi bor og i det hele taget opholder os.

For Saint-Gobain er det særdeles vigtigt at fremme bæredygtigt design og arkitektur, der demonstrerer innovativ tænkning med respekt for klima, komfort, miljø og kulturelle værdier.

Som en af verdens førende leverandører af løsninger til bæredygtigt byggeri leverer Saint-Gobain innovative svar på komplekse udfordringer, som byggebranchen er stillet over for i dag: Vækst, energiforbrug, komfort, klima, miljø og livskvalitet. Dette omfatter alle led i byggematerialers livscyklus: Fremstilling, anvendelse og bortskaffelse.

Konkurrencens vinderprojekt giver således svar på spørgsmål omkring bæredygtighed og innovation i det moderne Habitat.Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s