Arkitektens Forlag søger efter nye bloggere

Har du lyst til at blogge for Arkitektens Forlag?

Arkitektens Forlag

Kender du til bloggerkollektivet på Arkitektens Forlags hjemmeside?

Hvad?

Arkitektens Forlags blogunivers debatterer, kommenterer og berører emner indenfor arkitektur, design, forskning og formidling, etc. Formålet med bloggen er at skabe rum for mere uformel debat, kritik og videndeling i arkitektbranchen. Der er 10-12 faste skribenter tilknyttet bloggen.

Derudover har bloggen en række gæsteskribenter tilknyttet for kortere eller længere perioder. Gæstebloggere bidrager enten med ét enkelt indlæg eller en serie af indlæg typisk over tre måneder.  Alle skribenter blogger i overensstemmelse med vedhæftede retningslinjer.

Hvorfor?

At blogge er en god øvelse i at formulere sine tanker og holdninger i et lettilgængeligt sprog. Hvis du godt kunne tænke sig at deltage mere aktivt i den offentlige (arkitektur)debat er blogging et godt sted at starte. Bloggere bliver ofte refereret i diskussioner og brugt som kilder i artikler i andre medier. Vores bloggere bliver også ofte inviteret til at overvære eller deltage i faglige arrangementer etc. Bloggerne mødes 1-2 gange om året til en faglig debat og socialt samvær. Der er altså også et netværk forbundet med dét at blogge for Arkitektens Forlag.

Hvordan?

Hvis du er interesseret i at bidrage med et eller flere indlæg til bloggen, så send mig en mail, hvor du kort pitcher din(e) idé(er). Alle idéer er velkomne. Du kan poste tegninger, fotografier, ting der inspirerer dig i dit arbejde, blogge om hverdagen på din tegnestue, poste anmeldelser af bygningsværker eller bøger, skrive et debatindlæg, præsentere dit yndlingsmateriale, etc. Kun fantasien sætter grænser.

Lad mig vide om du er interesseret i at bidrage – enten med et enkelt indlæg, med en serie af indlæg, eller om du kunne være interesseret i at blogge fast (cirka én gang om måneden). Foreløbig har alle blogindlæg været publiceret på dansk, men engelsksprogede blogindlæg er også velkomne.

Hvis du har spørgsmål skal du endelig kontakte mig på mail mail@josefinelykke.com.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Mange hilsner

Josefine LykkeSkriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s