Konkurrence: INTO THE WILD

INTO THE WILD

Endnu engang inviterer Innosite dig til at spidse blyanten i konkurrence om den bedste idé. Denne gang handler det om overgangen mellem Ørestaden og Amager Fælled og hvordan man kan invitere til at krydse grænsen mellem byen og naturen:

Ørestad er placeret tæt op ad Amager Fælled. Således kan man få meter væk fra den tæt-bebyggede by opleve sangfugle i krattet, ride på hesteryg eller cykle langs grusstier og forsvinde ud i naturen og væk fra byens hektiske virvar. På bysiden tilbyder Ørestad bl.a. en moderne storby med spektakulær arkitektur, kulturelle oplevelser i bl.a. DR Byen og et rigt studieliv, der skaber et myldrende hverdagsliv i området. 

Amager Vest Lokaludvalg (AVLU) vil gerne sætte fokus på begge siders potentialer og markere kontrasternes møde ved at give besøgende viden og invitere til at få en god oplevelse, både når de kommer fra byen og bevæger sig ud i naturen, og når de kommer fra naturen og bevæger sig ind i byen.

Hjælp AVLU med at realisere drømmen og sætte punktum i deres reklametekst – læs meget mere om konkurrencen her.Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s