KATOxVictoria på DAC – Gratis forelæsning

kato-victoria-portræt

 

Den dansk/japanske tegnestue KATOxVictoria gæster DAC i forbindelse med den aktuelle udstilling om japanske Atalier Bow-Wow.

Den unge tegnestue KATOxVictoria kommer og fortæller om deres erfaringer med Tokyo og den japanske arkitektur. Tegnestuen består af japanske Hiroshi Kato og danske Victoria Diemer Bennetzen (kendt som vært på Arkitektens Hjem).

Kato og Victoria vil fortælle om deres dansk-japanske samarbejde som unge og up coming arkitekter ud fra en række af tegnestuens spændende arkitektur- og design projekter – og ikke mindst om livet og boformer i Tokyo og København, hvor de begge selv har boet og arbejdet gennem flere år.

Ved arrangementet afsløres samtidig vinderen af konkurrencen #micropenhagen på Instagram, der gennem udstillingsperioden har opfordret Instagrammere til at dele fotos af sjove eksempler på mikroboliger. KATOxVictoria er dommere i konkurrencen og kommer til arrangementet med deres begrundelse for valget af vinderfotoet.

Arrangementet er gratis så der er ingen grund til ikke at besøge DAC d. 29. august. Her på Studark redaktionen har vi allerede booket vores billetter!

Dato: 29. august 2014 kl. 16-17:30

Sted: Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27B, 1401 København K

Tilmelding: Arrangementet er gratis – tilmelding på: http://www.dac.dk/Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s