Ny Fotoudstilling på KASB – Fernisering på torsdag kl. 15.00!

BILLEDE TIL HEMMESIDE_UDSTILLING KASB_EMILIE MACHHOLDT 2

– ARGENTINA – BRASILIEN – COLOMBIA –

Emilie Maccholdt fra kandidatprogrammet Arkitektur, Rum og Tid har været på en syv måneder lang studierejse gennem Sydamerika. Her fortæller hun lidt om rejsen og hendes produkt: En fotoudstilling på biblioteket med fernisering på torsdag kl. 15:00, hvor alle selvfølgelig er velkomne!

“Baggrunden for de syv måneders studierejserejse er en interesse for Latinamerikas arkitektur, forstærket af det begrænsede materiale der var at finde under min research og forberedelse, og en fornemmelse af en interessant udvikling og nye (arkitektoniske) tiltag/projekter; en fornemmelse der heldigvis blev eftervist.

Rejsens formål var at opleve nye såvel som gamle værker og med kontakt til forskellige, fortrinsvis yngre tegnestuer og arkitekter skabe mig et billede af aktualitet og tendenser og fornemmelsen af et fremtidigt billede. 

De tre lande blev valgt ud fra ideen om at kunne udgøre et bredspektret billede af de latinamerikanske strømninger: Argentina som det efter sigende ”europæiske” indslag ud fra dets historiske tætte tilknytning hertil, det sagnomspundne Brasilien hvor jeg med egne øjne ønskede at se hvad dette Niemeyer-land indeholder, og til sidst Colombia der lod til at byde på energiske projekter med en hel anden arkitektonisk baggrund end Argentina og Brasilien.

Udstillingens fotos er et virvar af den fotodokumentation der er foretaget gennem syv måneder, lidt alle vegne fra, kulturelle og arkitektoniske indtryk i et hastigt sammensurium.”

Emilie Machholdt, Kandidatstuderende ved Kunstakademiets Arkitektskole

Fernisering 27. november kl. 15.00

Sted: Biblioteket, Danneskiold-Samsøes Alle 50, 1434 Kbh. K.

Tid: 27. november – 4. januar Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s