Fusionsjulekalender – 6. december

Det er en mørk og stormfuld lørdag, Lene er taget på weekend for at komme på afstand af fusionen og ikke mindst de inkompetente kollegaer på KADK
“Man har en plan – en genial plan! – og så er man omgivet af hundehoveder og hængerøve, lusede amatører, elendige klamphuggere, latterlige skidesprællere, talentløse skiderikker, impotente grødbønder, småbørnspædagoger og socialdemokrater!” Tænker hun irriteret for sig selv, imens hun vandrer retningsløst rundt i Paris’ gader. Arbejdsbyrden siden begyndelsen af det nye år har været så stor, at hun har glemt at få skiftet sommergardaroben ud. Lene er stresset… Hun “ka’ simpelthen æt forstå hvor den sture kas’ me’ julepynt er hen” Ej heller vintertøjet. Vor Herre Bevares.

En ubehagelig type synes at følge ubemærket efter Lene, der nu vandrer hvileløst rundt og forsøger at finde tilbage til Hotellet. Hvor er Lene? “What dælen do we do?”
Og HVEM er denne mystiske mand? Har han en pose, er der mel i og er det i så fald rent?
Følg med i næste afsnit af den store Fusions Julekalender.


4 kommentarer on “Fusionsjulekalender – 6. december”

 1. Laust Christian Øby Kjeldsen siger:

  Lene hænger ud på Gustave Eiffels Eiffeltårn, mens nåsåeren gemmer sig bag en fusion af Spreckelsens nye triumfbue, Menneskehedens Triumfbue, og Richard Rogers og Renzo Pianos Centre Pompidou.

 2. Clara I. R. Klausen siger:

  Gustave Eiffels Eiffeltårn, Johan Otto von Spreckelsens La Grande Arche, samt Renzo Piano og Richard Rogers Centre Pompidou

 3. Emil Göhns siger:

  Lene er i Paris. Det er Eiffeltårnet, Den nye triumfbue og Centre Pompidou også. Tegnet af henholdsvis Gustave Eiffel, Spreckelsen, Renzo Piano og Richard Rogers.

 4. Mike siger:

  Hun er i Paris hvor vi finder Eiffeltårnet, Den nye triumfbue og Centre Pompidou.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s