Ny rektor på KADK

På en mail udsendt idag af Uffe Hundrup, på vegne af bestyrelsesformand Johannes Due, informeres de studerende og ansatte om følgende:

Blandt flere meget kvalificerede kandidater har en enig bestyrelse i dag besluttet at ansætte arkitekt og administrerende direktør Lene Daammand Lund som rektor for KADK. Bestyrelsen har lagt vægt på, at Lene Dammand Lund besidder dokumenteret erfaring med moderne ledelse, og at Lene Dammand Lund besidder en stærk faglig erfaring og indsigt. Det er derfor bestyrelsens opfattelse, at Lene Dammand Lund med sin faglige og ledelsesmæssige baggrund vil være den rette til i forlængelse af sammenlægningsprocessen for de tre skoler at opbygge en faglig og ledelsesmæssig organisation, der udnytter fordelene ved sammenlægningen, og ikke mindst at forestå det udviklingsarbejde, der skal sikre KADK en fremtrædende plads blandt danske videregående uddannelsesinstitutioner og sikre, at KADK kan positionere sig markant blandt tilsvarende internationale skoler.

Det nuværende rektorat leder skolen indtil 1. april, hvor Lene Dammand Lund tiltræder. Bestyrelsen vil benytte lejligheden til at takke det afgående rektorat for ledelsen af skolerne i en udfordrende periode.

Faktaboks:

Adm. Direktør, Arkitekt MAA MBA Lene Dammand Lund (født 1963)
Adm. Direktør siden 2006 i SLA A/S – førende landskabsarkitektfirma.
LDL har efter arbejde på danske og internationale tegnestuer været redaktør på Arkitekten, haft egen virksomhed kombineret med MBA på CBS. Umiddelbart forud ansættelsen på SLA var LDL adjunkt på Kunstakademiets Arkitektskole.
LDL har og har haft en række tillidshverv knyttet til arkitekterhvervet, herunder senest som bestyrelsesmedlem for Freja A/S, Signal Arkitekter og formand for aftagerpanelet på Arkitektskolen Aarhus.


2 kommentarer on “Ny rektor på KADK”

  1. […] at Lene Dammand Lund, arkitekt og adm. direktør siden 2006 i SLA A/S, i dag er besluttet ansat som rektor for KADK, bredte sig hurtigt i de danske arkitektkredse. Personligt er det glædeligt, da jeg kan relatere […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s